Μεσοθεραπεία Σώματος

MESOTHERAPY_BODY_SLIDE_01

 

Μεσοθεραπεία σώματος

H μέθοδος της Μεσοθεραπείας εφαρμόστηκε πρώτη φορά στον κόσμο της αισθητικης από τον Γάλλο γιατρό Dr. Michael Pistor το 1952. Η Μεσοθεραπεία είναι μία θεραπεία πολύ γνωστή ανά τον κόσμο η οποία λειτουργεί εμπλουτίζοντας το χόριο, με βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες, μέταλλα, ένζυμα και αμινοξέα τα οποία τρέφουν το δέρμα και το αναζωογονούν.

Η μεσοθεραπεία, που γίνεται στο σώμα, αποσκοπεί στη διόρθωση κυρίως της κυτταρίτιδας. Κάποιες φορές βέβαια μπορεί να περιέχει και ουσίες που διαλύουν το λίπος, όπως η φωσφατιδιλχολίνη, καρνιτίνη ,και καφεΐνη. Το αποτέλεσμα μπορεί να διατηρηθεί για μεγάλα χρονικά διαστήματα αν ακολουθηθούν οι  βασικοί κανόνες υγιούς διαβίωσης καθώς και οι απαραίτητες θεραπείες συντήρησης. Όσον αφορά στη λιποδιάλυση για μικρές ποσότητες λίπους όμως, η μεσοθεραπεια είναι αποτελεσματική.

Μπορεί να συνδυαστεί για καλύτερα και γρηγόροτερα αποτελέσματα με υπερήχους, με ειδική πρεσοθεραπεία και με ειδική εξειδικευμένη χειρομάλαξη.

Πως εφαρμόζεται;

Χάρη στην ειδική αμπούλα που χρησιμοποιούμε που περιέχει ειδικά συστατικά η μεσοθεραπεία είναι εξαιρετικά αποτελεσματική κατά της κυτταρίτιδας, της κατακράτησης υγρών και του τοπικού πάχους. Εφαρμόζεται από τον γιατρό με πολύ λεπτές βελόνες (σχετικά ανώδυνα) και σε απόσταση ενός εκατοστού η μία από την άλλη σε πολύ μικρές ποσότητες. Συνήθως οι συνεδρίες γίνονται ανά μία εβδομάδα έως δύο εβδομάδες για την κυτταρίτιδα. Χρειάζονται αρκετές συνεδρίες για να δει κανείς το αποτέλεσμα. Ο αριθμός τους εξαρτάται από τον βαθμό του προβλήματος και σε συνεργασία με τον ειδικό δερματολόγο. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος, όλες τις εποχές του χρόνου. Είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος.

 

Ποιά είναι τα οφέλη που προσφέρει η Μεσοθεραπεία;

  • Βελτίωση της υφής του δέρματος.
  • Ελάττωση της εμφάνισης του «φλοιού πορτοκαλιού».
  • Ελάττωση της ποσότητας του λίπους της περιοχής που θεραπεύεται.
  • Βελτίωση της μικρο κυκλοφορίας.