Μόνιμο Μακιγιάζ – MICROBLADING

Εικόνα1

Τι είναι το MICROBLADING;

Το MICROBLADING είναι μία ημι-μόνιμη τεχνική μακιγιάζ που αφήνει ένα απόλυτο φυσικό αποτέλεσμα. Το μυστικό οφείλεται σε ένα χειροκίνητο στυλό με μικροσκοπικές βελόνες.

Η χειροκίνητη λεπίδα διεισδύει μόνο στο πολύ ανώτερο στρώμα του δέρματος και κάθε «τρίχα» τοποθετείται ξεχωριστά για να δημιουργήσει μια εξαιρετικά φυσική εμφάνιση.

Άνθρωποι που πάσχουν από αλωπεκία, χημειοθεραπεία ή οποιαδήποτε άλλη κατάσταση που προκαλεί την απώλεια τριχών όπως και οι άνθρωποι που δεν είναι ευχαριστημένοι με το σχήμα τους, μπορούν να το εφαρμόσουν.

Είναι λανθασμένα να το συγχέουμε με τα καλλυντικά τατουάζ διότι οι χρωστικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στο μόνιμο μακιγιάζ  εισάγονται  λιγότερο βαθιά μέσα στην πρώτη στιβάδα του δέρματος και  έχουν μια διαφορετική σύνθεση από τα μελάνια του τατουάζ.

Το MICROBLADING σας επιτρέπει να ενισχύσετε διακριτικά τα χαρακτηριστικά της φυσικής σας ομορφιάς . Εκτός από την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης σας μπορεί επίσης να οδηγήσει σε έναν πιο ενεργό τρόπο ζωής και να κερδίσετε ένα κομμάτι χρόνου για make-up.

 

 

(πατήστε εδώ για να δείτε πειρσσότερες φωτογραφίες)