Υδροδερμοαπόξεση – Hydrogen Plus

ydrodermoapoksesi

Τι είναι η Υδροδερμοαπόξεση ;

Η θεραπεία του προσώπου Hydradermabrasion είναι η νεώτερη πρόοδος στην αναζωογόνηση του δέρματος χωρίς λέιζερ. Το Hydradermabrasion είναι μια υγρή θεραπεία για τον καθαρισμό, απολέπιση, εκχύλιση, ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία όλα σε ένα. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα σας είναι πιο καθαρό, ομαλό και όμορφο.

Πρόκειται για μια μη χημική μη επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί ένα ψεκασμό μικροκρυστάλλων για την απομάκρυνση των εξωτερικών στρωμάτων των νεκρών κυττάρων του δέρματος για να αποκαλύψει το νεότερο πιο υγιές δέρμα. Η μικροδερμοαπόξεση είναι μια θεραπεία επανεμφάνισης δέρματος η οποία χρησιμοποιεί ένα ρεύμα μικροκρυστάλλων που προβάλλεται πάνω στο δέρμα και στη συνέχεια κενώνεται μακριά.
Αυτή η μοναδική διαδικασία απομακρύνει το νεκρό και απολεπιστικό δέρμα και διεγείρει την παραγωγή νεαρών δερματικών κυττάρων και κολλαγόνου. Είναι η τελική πρόοδος στην μη επεμβατική και μη χειρουργική περιποίηση του δέρματος.

Τι είναι το Hydrogen Plus ;

Ένας νέος απόλυτα ασφαλής και χωρίς ερεθισμούς καθαρισμός που γίνεται με την βοήθεια μηχανήματος που ρίχνει στο δέρμα πολύ μικρά μόρια υδρογονωμένου νερού.

Τα μόρια αυτά του νερού είναι τόσο μικρά που έχουν την δυνατότητα να μπουν μέσα στους πόρους και να ξεπλύνουν το σμήγμα και τις τοξίνες.

Το νέο σύστημα Υδρογόνωσης δίνει στο δέρμα την απόλυτη υγρασία, σύσφιξη πόρων, μειώνει την λιπαρότητα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό και λύνει πολλά δερματικά προβλήματα με φυσικό τρόπο.

hydrogen plus

 

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα της χρήσης υδρογόνου είναι  η ανακοπή του ρυθμού γήρανσης. οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες που έχει  καθώς και η εξάλειψη των ελεύθερων ριζών.

Η Συσκευή συνδυάζει 6 διαφορετικές λειτουργίες σε μία ,αυτές είναι :

1) ‘Υπερηχοι : προάγει τη μικροκυκλοφορία, την αναζωογόνηση του δέρματος

2) Ραδιοσυχνότητες RF: συμπαγής διαμόρφωση, ανύψωση προσώπου

3) Bio μικρορεύματα: Σύσφιξη γραμμών γνάθων , αυξάνει τη συνολική σύσφιξη του δέρματος του προσώπου.

4) Υδροδερμοαπόξεση : καθαρισμός του προσώπου, ξεφλούδισμα, καθαρισμός πόρων, ενυδάτωση .

5) κρύο σφυρί: Δροσίζει το δέρμα μετά από αισθητικές εφαρμογές .

6) πιστόλι ψεκασμού οξυγόνου: αναζωογόνηση δέρματος.