Πώς να δείχνετε άψογη στο γάμο σας με τη βοήθεια του δερματολόγου σας

gamos
0

ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΑΨΟΓΗ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΥ ΣΑΣ

main_image1

Επιτέλους η ημερομηνία του γάμου σας ορίστηκε και ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση. Οι περισσότερες νύφες ονειρεύονται την ημέρα του γάμου τους να είναι εκθαμβωτικές και να κάνουν την τέλεια εμφάνιση. Για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μπορεί να συνεισφέρει και η αισθητική δερματολογία χαρίζοντας ένα λαμπερό πρόσωπο.

Το πιο σημαντικό την ημέρα του γάμου μας είναι η ψυχολογία μας. Η αισθητική δερματολογία μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να διορθώσετε κάποιες μικροατέλειες που πάντα σας ενοχλούσαν χαρίζοντάς σας έτσι περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας και την ηλικία μας ώστε να πετύχουμε ένα άψογο αποτέλεσμα.

* ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σήμερα η μεσοθεραπεία αποτελεί μία από τις πλέον μοντέρνες, αποτελεσματικές και ασφαλείς θεραπείες που έχει εξελιχθεί στον κόσμο της Αισθητικής Ιατρικής. Πρόκειται για μία τεχνική ανάπλασης και ανανέωσης των κυττάρων η οποία μπορεί να χαρίσει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο χωρίς να χρειαστεί να κάνει κάποια χειρουργική επέμβαση. Συγκεκριμένα πρόκειται για μία θεραπεία που γίνεται με βιταμίνες, αμινοξέα ή και υαλουρονικό οξύ στο δέρμα του προσώπου, του ντεκολτέ αλλά και την ραχιαία επιφάνεια των χεριών. Η μεσοθεραπεία προσφέρει ενυδάτωση, θρέψη, και βελτιώνει την ελαστικότητα, την όψη και την υφή του δέρματος.

* PRP

Η θεραπεία PRP βασίζεται στην χρησιμοποίηση πρωτεϊνών που περιέχονται στο αίμα μας για την ανάπλαση και την επανόρθωση των ατελειών στο δέρμα. Με την διαδικασία της φυγοκέντρισης απομονώνουμε τις πρωτεΐνες αφού πάρουμε μια μικρή ποσότητα αίματος από τον ασθενή και το τοποθετούμε με ενεσούλες στην περιοχή που θέλουμε να βελτιώσουμε.

* EΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Τα εμφυτεύματα είναι υλικά που «τοποθετούνται» με λεπτή βελόνα στο δέρμα και διορθώνουν ατέλειες (ρυτίδες, περίγραμμα χειλιών- αύξηση χειλιών, ουλές από ακμή,ζυγωματικά) που δημιουργήθηκαν με την πάροδο του χρόνου ή άλλες αιτίες. Το πιο συνηθισμένο είναι το υαλουρονικό οξύ, που μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε ρυτίδα, πτυχή ή έλλειμμα ή όπου θέλουμε να αποκαταστήσουμε τον όγκο του.

 

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ

Έχουμε αναφερθεί σε όλες τις θεραπείες προσώπου. Πότε όμως είναι η σωστή στιγμή για αλλαγές;

Αρχικά, θα πρέπει να ζητήσετε από τον γιατρό σας να σας εξηγήσει με λεπτομέρειες τις δικές σας ανάγκες και να σας ενημερώσει για το είδος της θεραπείας που σας ταιριάζει. Κάθε πρόσωπο έχει διαφορετικές ανάγκες και θα πρέπει να μελετάται ξεχωριστά.

Αφιερώστε χρόνο μαζί με το δερματολόγο σας για να μάθετε το είδος της θεραπείας που θα έχει το πιο καλό αποτέλεσμα στο πρόσωπο σας και πώς εφαρμόζεται.

 

 

Δείτε Επίσης